Stichting ADD Nederland

 

 

 

ADD Downloads / ADD Ringtones / ADD Wallpapers / Uw donatie

Uw bedrijf vermelden?
 


zaterdag 27 juni 2009 Voor vermelding op deze pagina wordt vanaf heden een donatie van E11.00 per maand, aan Stichting ADD Nederland gevraagd.
Klik hier nadat u het totaal bedrag voor het aantal maanden dat u wilt adverteren heeft overgemaakt, aan Stichting ADD Nederland. Vergeet in het bericht niet uw bedrijfsgegevens, provincie en websiteadres te vermelden.

Voorwaarden vermelding

- Advertentieteksten of afbeeldingen zijn op deze pagina helaas niet mogelijk.

- Er worden alleen bedriven en organisaties weergegeven, met een geldig website adres.

- Alle rechten voorbehouden. De webmaster (Karin Windt) van www.sadd.nl heeft het recht om uw bedrijfsgegevens naar eigen inzicht en overweging te weigeren.

- Bedrijven die op dit moment(zaterdag 27 juni 2009) nog in de lijst op deze pagina zijn opgenomen, worden op 01 januari 2010 verwijderd, indien er geen donatie aan Stichting ADD Nederland heeft plaatsgevonden.

- Er gelden andere tarieven voor grotere advertenties, een banner, boek, beeldadvertentie of linkopname op andere pagina's van deze site. De kosten hiervoor beginnen bij E27.50 per maand. Neem contact op met Stichting ADD Nederland Klik hier

- Om rekening mee te houden: De kwaliteit van de website inhoud van www.sadd.nl is moeilijk te garanderen. In bepaalde perioden van het jaar zijn er weinig nieuwtjes / aanvullingen voor de website beschikbaar. De Stichting is hierbij afhankelijk van de ontwikkelingen in de wereld van ADD.

Rabobank

Rek: 1420.51.462
t.n.v. Stichting ADD Nederland Almere

 

 

 

 

Gratis ADD muismat voor donateurs
(Zo lang de voorraad strekt) Stichting ADD is geheel afhankelijk van eigen inkomsten en giften. Wij hebben alleen materiele sponsors.
In 2010 ontvangt iedere donateur van Stichting ADD een gratis* ADD muismat.
"Dit aanbod is alleen geldig bij donaties van 10 euro of meer.
Rek: 1420.51.462
t.n.v. Stichting ADD Nederland
Vergeet alstublieft niet om uw adres te vermelden.

Valentijn groet I LOVE ADD - 2010 - Afbeelding

Screensaver Winter 2010 - Zwanen - Download

Screensaver Aquarium Stichting ADD in ruil voor een donatie?

Klik op de onderstaande afbeelding voor het downloaden van uw gratis screensaver. De Aqua saver is 100% gratis en reclamevrij. (16MB) Download Link 2

Wallpapers Stichting ADD Nederland - Winter

1600 x 1200

 
 
 

1600 x 1200

 

1024 x 768

1024 x 768

Avatars - door Appeltje

Klik op de afbeelding voor meer avatars

Afbeeldingen